Fil dels
Apunts
Comentaris

Al mes de març, vaig publicar un recull de connectors del WordPress (plugins) utilitzats en aquest bloc. Un d’aquests connectors era el Share-This, que afegeix als nostres apunts un botó de “Compartir” amb la icona aquesta de color verd. Quan fem clic a sobre de la icona ens apareix un requadre amb enllaços a diversos llocs socials on poder penjar l’apunt. En una segona pestanya també tenim l’opció d’enviar l’apunt per correu electrònic.

Al mes de març ja vaig traduir el connector al català, però el que he fet ara ha estat afegir dos llocs socials catalans que he anat descobrint (a més a més de Menéame):

Aquí tenim el connector per descarregar-lo i utilitzar-lo al nostre WordPress: cat-share.zip

Actualització (01.12.07) : Traduït el missatge que s’envia per eMail

Technorati Tags: , , , , ,

11 Respostes a “Cat-Share, per a la Catosfera”

 1. losimo ha dit:

  UI que béééé… bèèèèèè!!!! xD
  Mira, no acabava de trobar mai lo dia pa posar-ho. Avui no tinc ascusa. Descarregat, i… dona’m 5 minuts que ja estarà posat. Apa!!
  Mercès i felicitats!!!

 2. latafanera.net ha dit:

  Connector wordpress per a compartir a catalunya i al món….

  Tot i ja tenir-lo traduït des del mes de març, la inesgotable Carme, ha afegit un parell de llocs socials més: *Remou-me* i com no, *la* *Tafanera*. també ha afegit, que no hi era *menéame*. Pos res. Si tens un bloc amb tecnologia *wordpress*, aqu…

 3. Cat-Share o el ShareThis català, actualitzat…

  Una de les millors opcions per a compartir qualsevol contingut a internet és el botó ShareThis, pràcticament omnipresent a qualsevol bloc. Fa temps va sortir el plugin Share This per a la plataforma de blocs WordPress, el qual Car…

 4. jaume ha dit:

  Ep! Estava buscant en català plugins per al wordpress i acabo d’instal·lar el que recomanes! Per ser la 1a vegada que ho faig ha estat molt senzill! Ara m’aniré mirant els altres que poses en el link, perquè als que comencem en això sempre ens fa una mica de respecte.

 5. Carme ha dit:

  Jaume, com bé dius, és senzill.

  L’únic que et podria passar amb un plugin són temes de compatibilitat de versions, bé sigui entre la versió del plugin i la del wordpress, bé sigui entre plugins. Però si et passa qualsevol cosa, la solució és tan senzilla com anar a la carpeta de plugins i esborrar el plugin en qüestió. I tot solucionat!

  Seguint aquest senzill mètode, pots anar provant els plugins que vulguis fins trobar els que et resultin més còmodes o pràctics.

  La llista que vaig fer al març de l’any passat ha canviat una mica, ja que han passat diverses versions i actualitzacions des de llavors. Però ara tinc una pàgina dinàmica que llista tot el que tinc:
  https://carmepla.com/cat/plugins

  No t’espantis, la majoria de gent no n’utilitza ni la meitat (de fet, és recomanable tenir-ne pocs). Ves fent al teu ritme i per qualsevol qüestió que tinguis, pregunta el que vulguis.

 6. Toni Dalmau ha dit:

  Hola!

  El meu blog el tinc en el sistema Blogger. Sabeu si existeix alguna manera de posar-hi el Cat-Share (imagino que el Share-This només ofereix llocs socials en anglès o en castellà…)

  Salut!

 7. Carme ha dit:

  Crec que el que utilitza Blogger és la darrera versió del Share-This, que no és la que utilitzo en aquest bloc. L’última versió és molt diferent de les anteriors, utilitza un altre sistema, que no es pot personalitzar de forma local. Fins al que jo conec, de moment no donen opció a diferents versions lingüístiques.

 8. Toni Dalmau ha dit:

  Ho estat mirant i l’únic que he trobat és això, però em sembla entendre que les modificacions possibles no van per allà on a mi m’interessa…

  http://support.sharethis.com/publishers/publishers-faq/general/38

  Salut i moltes gràcies!

 9. Pere ha dit:

  Hola Carme. Abans de res, gràcies per la teua feina i, sobretot, per compartir-la amb la resta.
  Volia consultar-te un problema, a veure si em pots ajudar. He instal·lat la teua traducció del plugin, i tot sembla funcionar perfectament, excepte que no arriba cap correu. He provat a fer un enviament des del teu bloc i sí que m’ha arribat de seguida. I el cas és que, amb la nova versió del plugin, sí que envia el correu sense cap problema, però, com tu dius, és impossible (almenys, jo no en tinc ni idea) de traduir (a banda que la plantilla la trobe estèticament molt carregada).

  Podria ser problema de servidor? T’ho dic perquè estic fent proves en un de gratuït (freehostia) abans de comprar un domini, i no sé si pot estar relacionat amb alguna cosa que no m’ofereix i que jo desconec.
  Gràcies una altra vegada,
  Pere

 10. Carme ha dit:

  Hola Pere,
  Si no m’equivoco, crec que a la nova versió del Share-This, es fa tot centralitzat, es realitza tot en els servidors centrals de l’apliació i per això no podem traduïr-lo ni personalitzar-lo.
  Amb la versió que tenim aquí, tot ho tenim instal·lat en el nostre bloc (per això el podem personalitzar) i l’enviament de correu es realitza mitjançant el nostre servidor.
  Per tant, és possible que hi hagin diferències entre servidors. De totes formes, si reps correus quan algú et deixa un comentari, per exemple, llavors teòricament també hauria de funcionar l’enviament de correu mitjançat en Cat-Share.

 11. Pere ha dit:

  No havia pensat en això de provar amb un comentari. Ho he fet i, efectivament, no m’ha arribat cap notificació. Això, i el que comentes de la centralització de la darrera versió del plugin, sembla confirmar que definitivament és cosa del servidor.
  Així que hauré d’acabar d’enllestir aquest tema quan em canvie al nou.

  Moltes gràcies novament per la teua ajuda; a més de ràpida, valuosa.

Deixa un comentari