Fil dels
Apunts
Comentaris

Programa del CampreBloc

Em faig ressò de l’apunt del bloc de blocaires de l’Ebre:

El bloc d’Emigdi Subirats ens ofereix avui el primer avanç del programa del CampreBloc, la trobada de blocaires que l’Associació Cultural Soldevila ha organitzat el proper 15 de desembre al Casal Francesc Llop de Campredó. La trobada, que començarà a partir de les set del vespre, forma part d’un cicle d’activitats amb què l’Associació Cultural Soldevila vol aprofundir en el camp de les noves tecnologies, la literatura, la música popular, la pintura, la defensa del patrimoni arquitectònic medieval i els contes infantils. En primer lloc, es presentaran els blocs d’autors campredonencs, com Campredó templer, Lo sifo, Lo barber, Calgru, Gabi opina, els d’Oriol Gracià o els d’Emigdi Subirats. Tot seguit, se celebrarà una curiosa tertúlia, el JordiBloc, en què hi participaran blocaires ebrencs que es diuen Jordi. De moment, ja està confirmada la presència de Jordi Jordan, Jordi Perales i Jordi Andreu, tot i que l’organització ha fet una crida per trobar més blocaires ebrencs anomenats Jordi. De fet, a mi se m’acut el cas de Jordi Arrufat, per exemple. A més, també es farà la presentació dels podcasts literaris que està enregistrant Jaume Llambrich, del bloc El Basar de les Espècies, amb textos de poetes de les Terres de l’Ebre. Finalment, els organitzadors del CampreBloc faran el lliurament del premi Top Ten ebrenc, al millor bloc de les comarques centrals dels Països Catalans, després que tot un seguit de blocaires ja hem enviat les nostres votacions. En aquest sentit, cal dir que el termini per envitar les vostres votacions continua obert, i que podeu fer-ho amb un correu electrònic a l’adreça emigdi@mesvilaweb.cat. La cloenda del CampreBloc es farà amb un petit refrigeri, gentilesa del Consell Assessor de Campredó.

[Extret de La Marfanta.]


ACTUALITZACIÓ: Tal com  llegim al bloc  d’Emigdi Subirats, ha canviat el dia del CampreBloc i serà el diumenge dia 16 a partir de les 17h30 (moltes gràcies, Clara!)

Technorati Tags: , ,

5 Respostes a “Programa del CampreBloc”

 1. Camprebloc al desembre
  Trobada de la Catosfera al gener
  Trobada de l’Ebresfera al febrer
  Uf! Això s’anima.

 2. Carme ha dit:

  Sí, tindrem ocasió de conèixer-nos, espero 🙂

 3. Jordi Abad ha dit:

  Quina gràcia això del JordiBloc! Mai m’hagués imaginat que existiria alguna cosa anomenat JordiBloc 😀

  Salutacions!

 4. clara ha dit:

  Suposo que ja ho deus haver llegit al bloc de l’Emigdi, però per si de cas… el Camprebloc serà finalment el 16 de desembre a les 17,30h.

 5. Carme ha dit:

  Tens tota la raó. Moltes gràcies Clara!
  Vaig a actualitzar-ho de seguida.

Deixa un comentari