Fil dels
Apunts
Comentaris

Top Ten Ebrenc

El nostre apreciat company de l’Ebresfera, l’incansable Emigdi Subirats, fa unes setmanes que ens ha proposat una iniciativa per participar en el “CampreBloc“.

Copio i enganxo el text del seu bloc:

Aquest és un bloc ebrenc

Tal com vaig anunciar el passat diumenge, ja està en marxa aquesta mena de concurs que és el Top ten ebrenc. Proposem que cada blocaire faci arribar a l’adreça emigdi@mesvilaweb.cat una votació amb els cinc blocs d’autor ebrenc que són més del seu gust, que ha d’anar del 5 al 1. El seguiment del resultat de les votacions setmanals el farem públic cada diumenge en aquest bloc i anunciant a través del programa Lletres ebrenques. El blocaire que vulgui fer pública la seua votació, ho pot fer perfectament a través del seu bloc respectiu (enviant-me igualment el mail), i ajudar d’aquesta manera a donar propaganda al concurs. El resultat final de les votacions el donarem a conèixer durant la celebració del “CampreBloc” al mes de desembre.

Cada diumenge publica els resultats setmanals i m’ha alegrat veure-hi aquest bloc. Des d’aquí vull donar les gràcies a totes les persones que l’han votat i a l’Emigdi per la iniciativa.

Vinga, escriviu un e-mail a l’Emgidi i digueu cinc blocs ebrencs que llegiu, que encara hi ha temps per participar.

Technorati Tags: , , , ,

Deixa un comentari