Fil dels
Apunts
Comentaris

Bloggers Unite - Blog Action Day

Ens sumem a la iniciativa que, gràcies a Gustau, sabem que s’ha organitzat per unir tots els blogs un dia en favor del medi ambient sota el nom Blog Action Day.

En temes de medi ambient (però jo diria que en molts més) sentim dir que “les petites accions són poderoses“, potser perquè encara que siguin petites de vegades són persistents i no estan soles, que hi ha més gent!

No són frases boniques, són una realitat que podem veure cada dia. Tot just la setmana passada s’aturava la tramitació del Projecte de decret de caça en barraca, després de, entre altres coses, haver-se recollit més de 20.000 signatures entre individuals, d’entitats i organitzacions.

Crec que és de justícia dir que a les nostres terres fa temps que ho sabem i no podem deixar passar un dia com avui sense recordar la lluita que es va portar a terme en contra del PHN. Gràcies a Manel, que tenim a la xarxa el seu recull de fotos.

Km 0 del transvasament

 PHN-BCN2003

PHN Roquetes 2002

PHN València 2002

Technorati Tags:

Deixa un comentari