Fil dels
Apunts
Comentaris

L’Ebresfera i Publicacions URV celebren la jornada a la Biblioteca Municipal de Roquetes el propvinent 31 d’agost

Publicacions URV i l’Ebresfera organitzen la presentació del darrer llibre de Daniel Closa, en motiu del Dia del Bloc 2007.

Blocs de ciència és un llibre nascut a rel del bloc de l’autor i hi trobem interpretacions científiques curioses, sorprenents o divertides a molts fets que ens envolten i als quals sovint no parem atenció, petits fragments de ciència que, com en un trencaclosques, van conformant el món que ens envolta.

La presentació es durà a terme a la Biblioteca Municipal de Roquetes a les 7 de la tarda el proper 31 d’agost. L’acte estarà presidit per la directora de la biblioteca, Begonya Ferré, i la presentació anirà a càrrec del blocaire Jordi Abad. En finalitzar l’acte se servirà un vi d’honor als assistents.

Hi sou tots convidats!!


Technorati Tags: , , , ,

4 Respostes a “Presentació del llibre Blocs de ciència de Daniel Closa en motiu del Dia del Bloc 2007”

  1. Palimp ha dit:

    ¡Gracias por la invitación!

    Me pasaré a saludar, porque ese mismo día está organizada una cena de la Sociedad para el Avance del Pensamiento Crítico. Pero como es más tarde, estaré en la presentación -aunque no en los vinitos.

    Un abrazo

  2. […] El blocaire i amic Jordi Abad, el mateix que dimarts publicava una entrevista sobre l’Ebresfera i que divendres de la setmana que ve vindrà a presentar el llibre de Daniel Closa i acompanyar-nos en el Dia del Bloc. […]

  3. […] cert, us espero a tots aquesta tarda a la Biblioteca de Roquetes, després soparet blocaire de […]

  4. […] tal com anunciàvem, a la Biblioteca Municipal de Roquetes vam gaudir de la presentació del llibre Blocs de […]

Deixa un comentari