Fil dels
Apunts
Comentaris

Jordi Abad, en el seu fenomenal Un Podcast Más acaba de publicar una entrevista sobre l’Ebresfera, amb Daniel Gil i Jaume Llambrich com a entrevistats (Gustau no va poder ser-hi).

unpodcastmas.jpg

Vaig estar encantada de donar el meu humil suport en la realització d’aquesta entrevista. La veritat és que vam compartir tots uns moments molt agradables, ho vam passar bé i va estar una experiència enriquidora.

Per escoltar l’entrevista, ho podem fer directament des de la pàgina d’Un Podcast Más, o bé descarregar l’arxiu mp3 per escoltar-lo amb el nostre reproductor habitual.

Des d’aquí l’enhorabona a Jordi Abad per l’entrevista i a Dani, Jaume i Gustau, pel metabloc de l’Ebresfera.

Technorati Tags: , , , ,

8 Respostes a “L’Ebresfera a Un Podcast Más”

 1. Jordi Abad ha dit:

  Una vegada més, gràcies a tu pel teu suport 😉

 2. Daniel Gil ha dit:

  Carme,

  el teu suport va ser fonamental per l’èxit del podcast!! 🙂 Gràcies!!

 3. […] “L’Ebresfera a Un Podcast Más“. En: El bloc de Carme Pla (21 d’agost de 2007) […]

 4. Jacme ha dit:

  Moltíssimes gràcies per tot, Carme. Sense tu, literalment, hauria estat impossible l’entrevista! 😀

 5. […] blocaire i amic Jordi Abad, el mateix que dimarts publicava una entrevista sobre l’Ebresfera i que divendres de la setmana que ve vindrà a presentar el llibre de Daniel Closa i acompanyar-nos […]

 6. tantost ha dit:

  Estic apàtic i fins avui no he escoltat l’interessant podcast sobre l’Ebresfera al bloc de Jordi Abad. Quasi reia a l’escoltar sentir parlar a Jordi, Dani i Jaume en castellà, però això és una anècdota. Sobre la quantitat de blocs que hi ha a Flix, no és només pel fet suposat de tenir més a prop la tecnologia, és alguna cosa més que té a veure amb la forma de ser dels flixancos i que en altres aspectes no es veu sempre reflectit quan és necessari fer coses alternatives que es necessita una empenta per saber prescindir d’altres coses que tenim a Flix i que un dia potser ens abandonaran i que ens són clau i ens han donat molt al poble com la fàbrica que trontolla per motius històrics i ecònomics. Flix, com altres llocs, pot tenir empenta en tot i això ho podeu comprovar en el camp literari, per exemple, i en altres camps es podria veure també. De flixancos blocaires n’hi ha molts, però de flixancos que han fet i fan coses i que podrien fer coses en altres camps més notoris, n’hi ha més.

 7. Carme ha dit:

  Estic convençuda que el que comentes sobre la forma de ser dels flixancos és tal com dius.
  Valoro sempre molt els teus comentaris i les teves aportacions, Josep Antoni. En aquesta ocasió és especialment valuós perquè ningú millor que un flixanco com tu per poder parlar de Flix amb coneixement de causa.
  Moltes gràcies pel teu apunt.
  Estic segura que si algun dia voleu fer alguna cosa a Flix tindreu el suport de l’Ebresfera. Pel que a mi respecta, ja t’ho dic ara.

 8. […] “L’Ebresfera a Un Podcast Más“. En: El bloc de Carme Pla (21 d’agost de 2007) […]

Deixa un comentari