Fil dels
Apunts
Comentaris

Dia de l’orgull Friki

cheap-freak-travel

Abans de l’any 2009 ningú no ho hauria imaginat.

Va ser llavors que es va descobrir l’evidència: l’economia del país, que fins llavors havia tingut en el turisme un dels grans motors, havia caigut al mateix temps que la internacional, víctima dels noms creatius utilitzats en els paquets de productes financers.

Les xifres d’ocupació turística van començar a descendir tímidament però de forma sostinguda al llarg dels anys següents. Ningú sabia què se n’havia fet dels turistes! Quina força fosca se’ls havia pogut empassar?

Molts poquets sabien que en realitat aquell any havien nascut els turistes digitals, un naixement amb força, que va representar la desil·lusió d’alguns evangelitzadors.  No n’hi havia per menys: els turistes havien aparegut a la xarxa amb una manifesta intenció colonitzadora, sense cap respecte ni pels nadius ni pels immigrants.

Però vet aquí que va ser llavors precisament quan el costat fosc, i el bon rotllo de la unitat friki, va agafar tot el poder necessari per conquerir el món que en el futur es coneixeria com món freak.

Una resposta a “Dia de l’orgull Friki”

Deixa un comentari