Fil dels
Apunts
Comentaris

dscn1366.JPG

Divendres, tal com anunciàvem, a la Biblioteca Municipal de Roquetes vam gaudir de la presentació del llibre Blocs de Ciència.

Va obrir la presentació Jordi Baucells, regidor de l’Ajuntament de Roquetes, qui està compartint la seva experiència mitjançant un bloc acabat d’estrenar.

A continuació Jordi Abad ens va comentar les seves impressions sobre la lectura del llibre que, segons el seu testimoni, aconsegueix amb nota l’objectiu de divulgació de la ciència de forma amena i amb un llenguatge entenedor per a les persones que no tenen coneixements científics.

Finalment, Daniel Closa ens va fer partícips del que suposa per a un científic investigador com ell la faceta divulgativa (que tant valor té, precisament per ser investigador) i com està contribuint el seu bloc en aquest sentit. Una experiència que l’ha portat a viure la diferència del que suposa escriure amb l’objectiu de publicar un llibre i el que ha estat en aquest cas el procés en ordre invers.

Després vam estar xerrant distesament mentre gaudíem d’un piscolabis gràcies a l’hospitalitat i bona organització per part de Begonya i Mentxu.

Tal com cabia esperar en el Dia del Bloc, la presència blocaire a l’acte va ser notable. Intentaré llistar tots els blocs presents. Demano disculpes per si m’oblido d’algú i us convido a fer-m’ho saber en els comentaris, per poder-ho corregir.

També en parlen:

Col·leccions de fotos:

Fotos de Carme: Dia del Bloc 2007.
Fotos de Dani: Dia del Blog 2007.

dscn1369.JPG

Després de la presentació vam fer un soparet de germanor.

Com que tots els que ja havien llegit el llibre em van estar fent les dents llargues, amb el vostre permís ara vaig a llegir-lo jo.

Technorati Tags: , , , , ,

2 Respostes a “Presentació de Blocs de Ciència”

  1. Andreu Mas ha dit:

    Des de l’altre cantó del país. Des de Banyoles. Faig un bloc que promou la ciència-ficció en català -gènere difícil de trobar- i que es diu Nautilus (http://adinsdelnautilus.blogspot.com/). Allà he fet referència al llibre de Daniel Closa i al teu bloc. I és que la ciència és el que inspira la ficció!!! Salutacions

  2. Carme ha dit:

    Moltes gràcies, Andreu. Afegeixo enllaç directe al teu post:
    http://adinsdelnautilus.blogspot.com/2007/09/llibre-presentat.html

Deixa un comentari