Fil dels
Apunts
Comentaris

Copio i enganxo la nota que han preparat des d’Atictes per fer difusió de la propera Ebre Lan Party:

 

Des d’Atictes busquem aquelles persones que estan disposades a marcar el futur d’Internet a les Terres de l’Ebre.

Ets dels que els hi va fer ràbia no ser el primer que va fer el bloc del seu poble? Haguessis volgut entrar a Facebook abans que les teves amistats? Ara tens l’oportunitat d’ajudar a canviar en gran manera els hàbits i costums de les Terres de l’Ebre des de fora de les xarxes socials d’Internet.

Com és habitual, Atictes prepara una nova activitat per difondre les TIC, i perquè enganyar-nos, per passar-ho bé!!!

Aquest cap de setmana fem l’Ebre Lan Party a Santa Bàrbara que durarà tot un dia sencer. Els que sou seguidors/es ja ho sabeu, l’esdeveniment reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar, compartir i intercanviar informació.

L’edició d’enguany dedicarà la tarda del dissabte als programadors i programadores amb un interessant taller per fer aplicacions per a Android. Si una empresa es vol dedicar a la programació, el seu gran futur passa per les aplicacions mòbils. Ho aprendrem de la mà d’EbreAndroid i TarracoDroid

Però la gent menys tècnica també tindrà oportunitat d’aprendre coses, concretament el diumenge al matí ens parlaran de guifi.net. Ens explicaran com podem compartir d’una forma molt innovadora l’Internet de casa col·laborant en una xarxa oberta, lliure i neutral (a la xerrada ens donaran detalls de què significa tot això).

Amb l’Ebre LAN Party, Atictes pretén col·laborar en el descobriment de futurs pioners i pioneres de la Internet a les Terres de l’Ebre i és per això que esperem que la gent del territori s’engresqui amb nosaltres i ens ajudi a difondre aquesta activitat.

Més informació i inscripcions a ebrelanparty.cat

Article inspirat en un de Jesús Ferré.

Deixa un comentari