Fil dels
Apunts
Comentaris

Que el bloc La Marfanta, de la mà de Gustau Moreno, és la font de referència de les nostres Terres, és un secret a crits que compartim tots els blocaires i lectors de les Terres de l’Ebre.

Recomanable sempre, m’ha impressionat especialment el seguiment que està fent de la Festa del Renaixement que aquests dies estem gaudint a Tortosa. Una festa que he anunciat al menú lateral d’aquest bloc tan bon punt ho vaig veure al de La Marfanta, tot sigui dit.

Vull recollir-ho en aquest modest bloc, per a tenir-ne constància i també compatir-ho amb tothom. Poso aquí l’enllaç als posts que ha publicat Gustau durant tot el mes i els aniré actualitzant en els propers dies:

Gràcies Gustau

[slideshow=1]


Hi ha més fotos al Gallery

Technorati Tags: , , ,

Deixa un comentari