Fil dels
Apunts
Comentaris

Emigdi, blocaddicte

No sóc la primera que comenta que Emigdi Subirats està portant a terme al seu prolífic bloc una secció anomenada Blocaddicte on va descrivint els blocs que llegeix habitualment.

Ha estat una grata sorpresa veure-hi la humil participació d’El bloc de Carme Pla i un gran orgull i satisfacció formar part de les lectures del nostre gran Crític de Guàrdia, company de l’Ebresfera i de moltes trobades.

En el seu article comenta la manca de dones blocaires, però no hi estic d’acord, crec que sí que n’hi ha i de fet va ser una agradable sorpresa per a mi el dia de l’Ebrebloc trobar-me amb força representació femenina. El que sí que és cert és que a les altres trobades que s’han fet ha hagut poques dones i, com ell diu, m’he vist “envoltada de noiots“, però sempre ben acompanyada, afegeixo.

En una d’aquestes trobades li vaig comentar a l’Emigdi que el meu fill, en aquells moments de 17 anys, té un bloc dedicat a Cristiano Ronaldo. Els dies van passant sense pietat, i el meu fill, Joan Miquel, avui ja ha complert els 18 anys d’edat i el seu bloc ja ha superat un 1,6 milions de visites. La veritat és que m’ha agradat molt veure que l’Emigdi se n’ha recordat i que ho ha comentat.

Finalment, no vull deixar passar aquesta oportunitat sense agrair a l’Emigdi per haver-se fet ressò de la Comunicació sobre l’Ebresfera que vam portar Dani i una servidora a Londres el passat 5 de juliol. Moltes gràcies, Emigdi, per encoratjar-me i donar-me el teu suport, però sobretot per la tasca que estàs portant a terme.

Per la meva banda, t’aniré seguint com fins ara i deixo aquí el testimoni de totes les entrades de la teva secció Blocaddicte, que s’aniran actualitzant a mesura que les vagi llegint.

No us podeu perdre els apunts del crític imprescindible de les nostres terres.


Technorati Tags: , , ,

Deixa un comentari