Fil dels
Apunts
Comentaris

Acabades de celebrar les Jornades d’Àtic2ª ja tenim el primer VideoBlog sorgit fruit d’aquesta experiència.

Es tracta de La cuina de Jesús, un vlog que sorgeix al mateix temps que un programa de ràdio, tal com el mateix Jesús ens explica en la presentació del vlog. El pots veure des d’aquí mateix i descobrir la idea tan original que ha tingut.

Com ja he comentat, les jornades van ser un luxe i va estar un plaer conèixer persones amb qui havia parlat online però no ens coneixíem en persona, com Artur i Jesús. També va ser ocasió de saludar persones que fa temps que conec i conèixer-ne d’altres. Tot plegat molt interessant. Em va agradar molt saludar a jEsuSdA, que el vaig conèixer allí mateix i em va caure genial. Té molt de material útil a la secció de documents de la seva web i me l’apunto aquí per consultar-la i anar aprenent: http://www.jesusda.com/docs/index.html.

Pel que fa a aquest bloc meu, també hi trobaràs novetats per culpa d’aquestes jornades. Veuràs que ara, a més a més d’escriure els teus comentaris com sempre, també pots deixar-los en format de vídeo o àudio de forma molt senzilla: quan aniràs a deixar un comentari, al final trobaràs dos enllaços, en segueixes un dels dos i llavors fas clic a la icona que demana accès a la teva webcam o al teu micro. Llavors dius el que vulguis dir, atures la gravació i envies el comentari. Tot això ha estat gràcies al plugin Riffly Video/Audio Comments.

Technorati Tags: , , , ,

Una resposta a “La cuina de Jesús i més novetats”

  1. losimo ha dit:

    Culló! Ja veig que me tocarà nar a la pelu pa dixar un comentari…

    Va… ja demanaré hora i a vore que pasa.

    Diuen que s’ha de provar tot, no? 🙂

Deixa un comentari