Fil dels
Apunts
Comentaris

wikitravel_newlogo.png No sé si coneixeu el Wikitravel: es tracta d’un projecte per posar a l’abast de tothom la informació que necessitem tots en el moment de viatjar, que estigui actualitzada i sigui fiable, amb un funcionament semblant al de la Wikipedia. Ho diuen així a la portada:

Wikitravel, un proyecto dedicado a crear una guía de viajes global, libre, completa, actualizada y de confianza, que recientemente ha superado en sus diversas versiones las 10.000 guías y artículos, escritos y editados por Wikiviajantes procedentes de todos los rincones del globo.

No, no m’he equivocat d’idioma, el que passa és que encara no existeix la versió en català. Jo acabo de posar totes les àrees turístiques de Catalunya a l’article que hi ha en castellà i també he creat el de les Terres de l’Ebre amb una taula de totes les poblacions, per comarques.

No penseu que hauríem de tenir la versió en català? Per poder-la crear calen els següents requisits:

In order to have a new Wikitravel server set up, the Expedition must have the following things:

*Signups from three potential contributors saying they’ll contribute to the new language version.

* A chosen liaison who will perform the go-between job between the existing language versions of Wikitravel and the new one. This person should show that they understand and agree with our goals, our policies, and our style guidelines. They can be nominated the same way as we nominate administrators, with at least 2 of the people signed up voting for them, and no votes against them. (For some languages, a volunteer has just stepped forward for the job.)
* A translation of the Language file in MediaWiki to the new language. After all these criteria are met, we’ll set up a place on the Wikitravel servers to run the new language site, and make it possible to do interlanguage links and the like.

Què? Ho fem o no?

[tag]Wikitravel[/tag] [tag]translation[/tag] [tag]Terres de l’Ebre[/tag] [tag]traducció[/tag] [tag]català[/tag]

11 Respostes a “Wikitravel en català, sí o no?”

 1. Jacme ha dit:

  jo m’hi apunto. ara, tampoc no puc assegurar-vos que el meu ritme de traducció de pàgines sia molt elevat! 😀

 2. Carme ha dit:

  Perfecte, Jacme. Vaig a mirar-me el fitxer de l’idioma i així ho podem comentar diumenge aprofitant la trobada.

  No pateixis gens pel ritme, que això no importa, el que compta és participar. 🙂

 3. dan ha dit:

  Carme, com t’ho fas? Vull dir que quan trobes temps per menjar, dormir, coses d’aquestes, perquè amb el ritme que portes deus tenir dies de 36 hores. Ostres, es que, a més, encomanes entusiasme.
  Apa, me’n vaig a fer coses (moltes coses!!)
  🙂

 4. losimo ha dit:

  Osti Carme,

  36 hores, no crec. Pel curro que’t fots han de ser de 50 mínim. 😉

  Bueno, a lo que anavem, veig que te falta mà d’obra. Pos res, si vos puc ajudar amb lo meu “english” pagès o amb lo meu català faldut/gironi – gironi/faldut, pos res ja me direu quelcom de tot plegat.
  Jo ja començo a traure-li la pols al teclat…

 5. Evan Prodromou ha dit:

  Hi. Pardon my English; I don’t speak Catalan (which is sad, because I think it’s a beautiful language).

  Anyways, I’m excited to hear that you’re soliciting to get a Catalan Wikitravel version in place. I will watch the new expedition closely, and once the conditions are met (3 participants, 1 bilingual liaison), I’ll set up the new wiki and we can get started.

 6. At Turtusi ha dit:

  Jo també vull colaborar en tot lo que faci falta, tan per articles de producció pròpia com per a traduccions des del castellà, anglès i francès.

 7. Carme ha dit:

  Fantàstic! Sou tots benvinguts.

  Ja he creat el full d’expedició que comenta Evan Prodromou (un dels fundadors del projecte) i ara només cal registrar-nos com a usuaris nous, apuntar-nos en l’expedició de català i traduir el fitxer de llengua (que ja l’he començat).

  Ara mateix faig un nou apunt amb les instruccions.

 8. […] moltíssim veure els comentaris de l’apunt anterior perquè això significa que ja podem crear la versió en català del Wikitravel on tots podrem […]

 9. Evan Prodromou ha dit:

  Catalan Wikitravel is ready to work on:

  http://wikitravel.org/ca/

  -Evan

 10. Carme ha dit:

  Thanks a lot, Evan!

 11. […] matí, l’Evan ens comentava que tenim ja el wiki al lloc. Tenim també la pàgina del projecte i a més a més […]

Deixa un comentari