Fil dels
Apunts
Comentaris

M’ha cridat l’atenció un post titulat How The Iphone Is Changing The Way We Travel, publicat per Wacky D a TravMonkey amb un llistat d’aplicacions per a l’iPhone que ens faciliten la vida d’alguna forma en els nostres viatges.

Aquí tenim el llistat, amb la traducció en les explicacions:


iphone

1. Wi-fi Finder

No paguis càrrecs per roaming i dades. El Wi-Fi Finder rastreja més de 200,00 hot spots en 135 països. Ja no et caldrà anar a cap McDonalds o Starbucks estranger per connectar-te!

2. FlightStats/ NextFlight

Si el teu vol acaba de cancel·lar-se o porta retard, abans d’apropar-te al mostrador pagarà la pena que tinguin algun pla. Cerca l’estat del teu vol, hores de sortida i d’arribada, informació de l’aeroport i de l’aerolínia, temps d’espera de seguretat i els actuals retards en l’aeroport, tot des del teu iPhone.

3. Urban Spoon

Si quedes amb nous amics per sopar però no saps on anar, aquesta aplicació et permet trobar el restaurant més proper i només has d’agitar el telèfon.

4. Translator

Acabes de pujar a un taxi però tu no parles mandarí i el conductor no parla ni català ni anglès. Aquesta aplicació et permet teclejar en anglès i tradueix fonèticament les teves frases. Està disponible en centenar d’idiomes.

5. HearPlanet

Et trobes al davant d’un temple o d’una estàtua de la que no en saps res. Impressiona als teus companys de viatge amb dades a l’instant. HearPlanet et diu quines atraccions hi ha prop i llegeix en veu alta la descripció de la Wikipedia.

6. Gatemaps

Podries trobar-te corrent per un aeroport que no coneixes intentant agafar una connexió. Planifica al teva ruta per endavant. Gatemaps t’ofereix el mapa de centenars de terminals d’aeroports.

7. Tweetie/Facebook

Per poder mantenir al dia als teus amics i familiars i a l’aguait de cada cosa que fas. L’aplicació facebook i tweetie et permet transmetre actualitzacions d’estat instantànies, comentaris i fotos per als teus amics i familiars en temps real.

8. How to say it

Per a tu que sempre vas voler comprar una beguda a alguna persona local, però no podies comunicar-te. Lonely Planet ofereix aplicacions amb frases útils en més de 10 idiomes. A més a més de la traducció escrita, també tradueix verbalment. Fer amics en un bar ja no tornarà a ser el mateix.

9. Weather Channel

No saps si anar d’excursió o de museus, avui? Pots accedir a centenars de previsions meteorològiques i pàgines de radars en directe per a centenars de ciutats de tot el món.

10. Currency

No saps exactament quant estàs pagant i no recordes els tipus de canvi? Pots tenir una calculadora instantània de canvi a l’abast dels teus dits.

11. Skype

Skype és molt conegut i és un servei de missatgeria i telèfon online magnífic. Ara no et cal un ordinador i uns auriculars, pots fer les trucades directament des del teu telèfon. Perfecte per fer saber a la persona que et recollirà a l’aeroport si el teu vol arriba amb retard.

12. I Am Here

Per a la mare que reny i que sempre pregunta on ets. I am here envia un email amb un enllaç a Google maps amb una exactitud d’uns 30 metres.

13. Google Earth

Google Earth et permet veure imatges de satèl·lit de qualsevol lloc del món. Una de les millor formes d’obtenir una imatge visual del terreny.

14. Packing

Tens problemes amb la planificació del teu proper viatge? Aquesta aplicació t’ho fa més fàcil que mai.

15. Yelp

No saps què fer? Fes el que fan les persones del lloc. Aquesta és una magnífica aplicació per accedir a centenars de revisions i recomanacions.

He de reconèixer que jo personalment no m’hi veig amb un iPhone i crec que si algun dia em faig amb un aparell d’aquest tipus, el més probable serà que corri sobre Android, pel que aquest llistat m’aniria bé si el puguessim adaptar a aquesta tecnologia S’anima algú? ¿Quines aplicacions useu vosaltres?

Deixa un comentari