Fil dels
Apunts
Comentaris

Al maig, a la passada Sud Lan Party, vaig poder veure el Notebook de Quique i em vaig quedar bocabadada.

Així que dit i fet: m’he baixat el Ubuntu Netbook Remix, el tinc en un llapis i tot a punt per a poder portar el meu a la propera Ebre Lan Party a Alcanar!

Un any més és aquí la Ebre LAN Party, la party més gran de les Terres de l’Ebre.

L’associació sense ànim de lucre Atictes, juntament amb lo Casal Aixumara i l’ajuntament d’Alcanar, organitzen els dies 3, 4 i 5 de juliol la tercera edició de la Ebre LAN Party. Aquest esdeveniment reunirà al centre cívic d’Alcanar tant a afeccionats de la informàtica i les noves tecnologies, com a curiosos. Molts d’ells portaran els seus propis ordinadors, per tal de gaudir in situ de tres dies de competicions en xarxa, compartició de coneixements i grans dosis de contacte amb gent amb interessos comuns.

Al llarg dels tres dies tindran lloc tallers, concursos, xerrades i competicions al voltant de temes com el programari lliure, els videojocs, els codis bidimensionals, la robòtica, la fotografia i, fins i tot, el tunning.

L’accés a la party serà gratuït tant per a qui es vulgui instal·lar amb el seu ordinador com per qui només vingui a veure l’ambient o assistir a les activitats. Només es pagaran el càtering i el material dels tallers que així ho requereixin. Els únics que estaran obligats a inscriure’s i notificar la seva arribada i sortida de la party seran aquells que vinguin amb els seus ordinadors.

Tampoc caldrà assistir els 3 dies de manera continuada; cadascú pot decidir la combinació de dies i horaris que millor li sembli, així que no hi ha excuses per no venir.

Per saber més sobre la Ebre LAN Party es pot acudir al web oficial, http://ebrelanparty.cat, o bé a qualsevol dels nostres canals de comunicació: http://ebrelanparty.cat/contacte

Nota resum:

Qui?

Què?

  • Ebre LAN Party
    • Inscripció gratuïta per a accés amb ordinador, sense càtering.
    • Sense inscripció per a accés sense ordinador.

Quan?

  • 3, 4 i 5 de Juliol de 2009

On?

Més informació

EbreLanParty Alcanar2009 on PhotoPeach

Deixa un comentari