Fil dels
Apunts
Comentaris

Facebook iPhone App pretty lame
Creative Commons License photo credit: cote

Ernest Benach, la segona institució del país després del President de la Generalitat, és precisament una de les persones més habituals i actives a la xarxa i, en concret, al Facebook. És per això que ens parlarà de la seva presència a la xarxa a partir de la seva experiència personal, principalment sobre com fa servir eines com Facebook i com ho combina amb altres xarxes socials com Twitter i el seu bloc personal.

Un acte institucional de caràcter social i associatiu que Ernest Benach protagonitzarà a les Terres de l’Ebre, de la mà d’Atictes, associació pionera en la promoció, formació i difusió de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) al territori.

Dia: divendres 20 de febrer

Lloc: Consell Comarcal del Montsià, Sala Emili Vives

Municipi: Amposta

Horari:

19h45: Xerrada

21h00: networking amb copa de cava

Serà en el marc de les Nits a l’àtic, la tercera edició del cicle de conferències conjuntament organitzat amb la Universitat Rovira i Virgili (URV). Com els anteriors, els actes seran emesos en vídeo en directe per internet (AtictesTV), per Twitter i es podrà participar via xat. Més informació a www.atic2.cat.

Deixa un comentari