Fil dels
Apunts
Comentaris

Escrit de queixa al RACC

Llegint el bloc de Manel Zaera m’he assabentat que el RACC s’ha posicionat a favor de la interconnexió.
A casa meva, al igual que Manel, també som socis del RACC. Compartim l’opinió que Manel expressa en aquest article i per això he decidit reproduir-ho i sumar-me a la seva iniciativa:

Benvolguts,

Sóc soci del RACC. Val a dir que n’estic molt content. Però, no n’estic tant d’assabentar-me que l’entitat ha donat suport a la interconnexió de l’Ebre amb Barcelona. La sensació que dóna és que el RACC no actua pensant que els seus socis són d’arreu de Catalunya sinó com si fossin només de Barcelona, tot i que penso que a Barcelona tampoc tothom no està a favor de transvasar l’Ebre. A més, sent una entitat que representa ser rigorosa en l’àmbit de la conducció, em sembla que hauria de recopil·lar totes les informacions i opinions sobre el transvasament i sobre els transvasaments en general abans de posicionar-se. Per això us envio aquest escrit, mostrant la meva disconformitat per aquest posicionament, al costat del sindicat UGT, de la Cambra de Comerç, de Foment del Treball o del Cercle d’Economia.

Rebeu una cordial salutació,

Technorati Tags: , ,

Una resposta a “Escrit de queixa al RACC”

  1. Però… que té que veure el RACC amb la xarxa hídrica de cap lloc? Tindré, pot ser, que replantejar-me pertànyer a un club de conductors tant polititzat… por ser el RACE, que no s’hi fica?

Deixa un comentari