Fil dels
Apunts
Comentaris

El primer apunt de la sèrie Aprenent està dedicat a veure com inserir presentacions. Abans, però, caldrà un pas previ que és publicar la presentació online, tenir-la disponible online. Després, el segon pas serà inserir-la en un apunt nostre.

 • Per al primer pas, el lloc més popular per publicar presentacions és Slideshare. Crearem un compte gratuït i pujarem una presentació nostra que tinguem al nostre ordinador, però també podem enllaçar-ne una que sigui pública. Quan tindrem la presentació a Slideshare, veurem que a la part de la dreta ens dóna diversos codis, un diu “Embed in your blog” i l’altre diu “Embed (wordpress.com)

 • En el cas dels blocs de la plataforma Blogger, copiarem el text del primer requadre i l’enganxarem al nostre apunt però haurem de fer-ho a la pestanya d’edició html. Després desarem i la presentació es visualitzarà directament al bloc, com aquí:

[slideshare id=19153&doc=tutorial-de-slideshare-3744&w=425]

 • Si tenim el bloc a WordPress.com haurem d’utilitzar el segon codi i enganxar-lo directament a l’apunt en versió “visual”. Ara bé, si tenim un WordPress.org, primer haurem d’instal·lar i activar un plugin, que en aquest cas el trobarem a la pàgina del plugin Slideshare per a WP-MU o bé a la pàgina del plugin Slideshare per a WP. Els dos funcionen igual.

[slideshare id=128383&doc=how-to-install-a-word-press-plugins3374&w=425]

Technorati Tags: , , ,

2 Respostes a “Inserir una presentació al bloc”

 1. losimo ha dit:

  Felicitats amb l’iniciativa 🙂
  Li comentaré a en Josep, de Plana ràdio, que no perdi punt d’aquestes entrades, li aniran molt i molt bé.

 2. Carme ha dit:

  Si li interessa no perdre res d’aquesta secció, he publicat fil exclusiu i també subscripció per e-mail. Es troba a la pàgina de “Subscripcions”.
  Gràcies! 🙂

Deixa un comentari