Fil dels
Apunts
Comentaris

Fotos de l’Ampolla

ampolla-posta-sol-8.jpgMercedes viu a l’Ampolla i li agrada molt fer fotos del paisatge.

He parlat amb ella aquesta setmana quan he canviat la distribució del meu despatx, que ja li tocava després de molts anys. Mercedes m’ha donat un cop de mà i quan li he comentat que m’agradaria canviar els motius dels quadres de les parets, ella m’ha explicat la seva afició.

Fotos amb colors naturals, aprofitant el moment oportú, esperant el moment en què el sol proporciona la tonalitat que vol captar. Passejades calmoses, fins trobar aquella escena que crida l’atenció… abocant la passió i dedicació d’una afició arrelada.

Mercedes m’ha regalat aquest parell de fotos que, amb el seu permís, us mostro aquí. El color perd molt amb l’escanneig -una llàstima-, però tot i així encara es pot veure el contrast de colors.

ampolla-roca3.jpg

No són precioses?

[tag]L’Ampolla[/tag], [tag]Terres de l’Ebre[/tag]

Deixa un comentari