Fil dels
Apunts
Comentaris

A Tortosa, el proper dissabte:

naciocat.jpg

El proper dissabte, 22 de setembrea, es presentarà el llibre Nació.cat a Tortosa. L’Ebresfera ha organitzat conjuntament amb el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya la presentació del llibre en aquest municipi. L’acte se celebrarà a les 12h a la Biblioteca Marcel·lí Domingo (c/ de la Mercè, 6), espai que va acollir l’Ebrebloc. La presentació comptarà amb la presencia de l’autor, acompanyat dels destacats blocaires ebrencs Gustau Moreno [bloc] i Daniel Gil [bloc].

Technorati Tags: , , ,

2 Respostes a “Presentació del llibre Nació.cat”

  1. […] Gustau Moreno: Saül Gordillo presenta Nació.cat a Tortosa Joan M. Garcia: Nació.cat Carme Pla: Presentació del llibre Nació.cat Jaume Llambrich: Presentació de Nació.cat, de Saül […]

  2. […] com anunciàvem, ha vingut Saül Gordillo a Tortosa aquest dissabte al migdia per presentar el llibre Nació.cat i […]

Deixa un comentari