Fil dels
Apunts
Comentaris

Coordinar trobades

twitter.pngAvui he trobat una utilitat per a Twitter. M’he subscrit a Àtic2a per estar alerta en cas que hi hagi alguna novetat o canvi en l’organització de les Jornades a què assistiré demà.

Aquest matí Manel comentava que “Twitter és poc útil si no tens una connexió permanent a Internet, al mòbil” i hi estic molt d’acord.

Al meu perfil de twitter diu “Joined: Dec 2006“, però no hi he escrit pràcticament res perquè si escric des de la web el meu missatge és el mateix que el que puc posar al meu IM. Si no hi sóc allí, com que no tinc connexió per mòbil, ja no puc escriure res…

Amb l’organització d’esdeveniments és diferent perquè mitjançant Twitter jo podré rebre al mòbil els missatges que escrigui qui ho coordina i d’aquesta manera estaré informada dels canvis d’última hora mentre hi vaig cap allà i m’estic desplaçant.

Això m’aniria molt bé, per exemple, si ho fes la UOC amb l’organització de la trobada presencial. Perquè sempre hi ha canvis d’última hora i jo com que moltes vegades surto cap a Barna en divendres després de la feina, em trobo que arribo allà el dissabte sense haver-me pogut connectar des de divendres al matí (més de 24 hores) i amb l’horari obsolet, o canvis d’aules, etc. No aniria bé poder-nos subscriure als canvis amb el Twitter? Així que des d’aquí llanço la proposta per si algú la vol recollir.

A banda d’aquest cas, això de rebre missatges i no poder contestar provoca una sensació estranya… és com portar un mòbil sense saldo… que té la seva utilitat, no podem dir que no, però si comparem amb la seva potencialitat, no hi ha color!

Technorati Tags: , , ,

3 Respostes a “Coordinar trobades”

 1. enguillem ha dit:

  Per a mi la telefonia mòbil ha donat un gir de 180º des de que me vaig passar a yoigo, no és per fer publicitat, però la tarifa d’internet és prou bona, no tant la velocitat, però per twittear per exemple va molt bé.

  I el que dius és ben cert, eines com twitter són molt bones per a organitzacions que volen coordinar grups de treball, cal però creure amb aquesta mena de coses.

 2. Carme ha dit:

  Quan va sortir Yoigo acabava de canviar-me el mòbil. El que tinc no es pot alliberar, així que hauré d’esperar al proper canvi, però des del primer dia que m’ha semblat bona idea la de Yoigo. No sóc de les que es canvien els catxarrets massa sovint, però ja caurà…
  Gràcies! 🙂

 3. losimo ha dit:

  Des del mes de març estic disfrutant de Yoigo (aquí larticle que li vaig dedicar) i del mòbil 😉

  Realment que solsament costi 1,20 euros màxim és una ganga, tot i ser car.

  La cobertura, realment bona: vodafone+yoigo. A Alemanya, per exemple, jo sense cap problema i l’Imma amb movistar re de re amb tot el dia.

  yoigo i ascuxo ;P hehehehe

Deixa un comentari