Fil dels
Apunts
Comentaris

Dia del Bloc 2007

blogday2007.GIF

Avui és el Dia del Bloc i toca fer recomanacions de nous blocs.

Així, que aquí tenim les últimes coses que m’han cridat l’atenció:

  • Apunt de Benjamí Villoslada en denúncia sobre la forma en què rebem peticions no desitjades, e-mails no demanats i altra mena d’informació “intrusiva”: Què penses?. M’ha fet molta gràcia. Possiblement perquè jo personalment sóc molt sensible a les formes intrusives fins al punt de no contestar el telèfon si no puc veure el número d’origen, o posar regles automàtiques d’esborrat d’e-mail d’empreses que són pesades enviant coses, i altres actuacions per l’estil.
  • Tres apunts de Perpal: Sostenibilitat I, II, III, ens serveixen per adonar-nos de la diferència que hi ha en dos conceptes força de moda: sostenibilitat i ecologia, però que són diferents fins al punt que, segons com els emprem, poden arribar a ser contradictoris, com en l’exemple que ens posa. Lamentablement, molt real.

Per cert, us espero a tots aquesta tarda a la Biblioteca de Roquetes, després soparet blocaire de germanor!

Technorati Tags: ,

Una resposta a “Dia del Bloc 2007”

  1. Perpal ha dit:

    Gràcies, Carme, pels enllaços.

Deixa un comentari